asabor
Bez kategorii

ANDALUCIA SABOR 2019

ANDALUCIA SABOR International Fine Food Exhibiction 2019, to profesjonalne wydarzenie, które odbywa się co dwa lata w Sewilli. Celem tego spotkania jest prezentacja produktów żywnościowych powstających w południowej części Hiszpanii oraz innowacyjnych trendów  tamtejszej branży gastronomicznej. Na terenie Pałacu Wystaw i Kongresów  w ciągu trzech dni producenci oraz zaproszeni goście  biorą udział w niezliczonych  pokazach na żywo oraz degustacjach najróżniejszych produktów regionu. Króluje oczywiście Aceite de oliwa Virgen, czyli najprzedniejsza  w gatunku oliwa z oliwek, stanowiąca prawdziwe złoto Andaluzji. Degustatorzy z całego świata mogli sprawdzić z pierwszej ręki właściwości organoleptyczne tej delicji. Można było również popróbować znakomite sery, wina oraz produkty mięsne i pochodzące z morza. Showcooking na żywo prowadzony przez najlepszych andaluzyjskich chefs był dodatkową atrakcją, która przyciągnęła wielu wizytujących. Ja również mogłam się cieszyć tym wspaniałym wydarzeniem. Chciałabym się podzielić z Wami kilkoma zdjęciami z Ferii, które być może przekażą więcej niż moje słowa. Uczestnictwo w ANDALUCIA SABOR jest, używając hiszpańskiego wyrażenia- ¡un lujazo! Moje gratulacje dla wszystkich firm i osób, które sprawiły, że nasze uczestnictwo w tej wspaniałej Ferii stało się możliwe.

And.1And.3And.2

And9And7And6And5And8

Andalucia Sabor1Warsztaty kuchenne3Warsztaty kuchenne2Warsztaty kuchenne

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *